Drukveren kopen? Wij maken wat u zoekt!

Offerte aanvragen

U heeft een product ontworpen waarvoor u een maatwerk drukveer nodig heeft? Dan bent u bij Bakker Springs B.V. aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van technische veren en adviseren onze klanten graag over de benodigde veren en kunnen waar nodig helpen met de berekeningen.

 

Als een bedrijf dat uitsluitend de zakelijke markt bedient zijn we ermee bekend hoe belangrijk het is om maatwerk te kunnen leveren. Het is daarmee ook ons uitgangspunt om onze klanten te voorzien van  klant specifieke drukveren. Hierbij is er keuze uit  tal van mogelijkheden met betrekking tot de afmetingen, afwerking en materiaalkeuze.

Door onze op maat gemaakte producten kunt u bijvoorbeeld uw product met een drukveer van hoge kwaliteit  produceren of repareren.

 

Ook wanneer u bestaande drukveren moet vervangen of een standaard maat drukveren nodig heeft helpen wij u graag. Drukveren zijn een onmisbaar product in een groot aantal branches. Denk hierbij aan landbouw, automotive, machinebouw en meubelbouw. Zo komen drukveren voor in vele verschillende toepassingen zoals hydraulische ventielen, schakelaars, sloten, landbouwmachines, pennen etc.

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan standaard drukveren. Met enkele klikken op de knop kunt u hier gemakkelijk uw standaard drukveren kopen. Wij zijn een gerenommeerd internationaal bedrijf.  Naast het leveren aan klanten in de Benelux leveren we ook naar onder andere Duitsland, Scandinavië , Frankrijk, Polen, etc

 

Kortom, voor het kopen van drukveren bent u bij Bakker Springs B.V. aan het juiste adres. Ook wanneer u nog niet precies weet wat u nodig heeft, laat u zich gerust door ons adviseren. Bel ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.